Ispunjavanje anketa


SIGURNA ONLINE ZARADA – ISPUNJAVANJEM ANKETA
Imaš slobodnog vremena?
Iskoristi ga pametno!
Prijavi se besplatno i ostvari dodatnu zaradu.
Budi plaćen za iskazivanje svojeg mišljenja iz svoje fotelje.
Radi se o jednostavnom dodatnom poslu kojeg može obavljati svatko.
Kreni s ispunjavanjem anketa
KAKO?

1. OPCIJA


Ova opcija vrijedi samo za stanovnike Hrvatske koji su stariji od 14 godina. KLIKNI OVDJE ZA PRIJAVU

2. OPCIJA

Ova opcija se odnosi na popunjavanje anketa za internacionalnu kompaniju koja  posluje globalno i traži  suradnike diljem svijeta.  Na stranici piše da traže i suradnike za naše zemlje za poslove iskazivanja vlastitog mišljenja o konzumiranoj hrani u određenom restoranu ili zadovoljstvom kupljene robe u određenom dućanu, itd … Naplaćuju članarinu. Mi osobno nismo isprobali ovu metodu, međutim postoji opcija 60-dnevnog povrata novca u slučaju nezadovoljstva iza koje stoji tvrtka ClikBank tako da s te strane nema problema. Javite impresije ako želite, mi jednostavno ne stignemo sve ispobati.
POGLEDAJTE DETALJNIJE INFORMACIJE KLIKOM NA OVAJ LINK


3. OPCIJA
Ova opcija se odnosi na globalni sistem online poslovanja, kompletna zaokružena priča sa raznim načinima i mogućnostima online zarade. Dobivate pristup informacijama neprocjenjive vrijednosti s obzirom da  vam može uštedjeti godine i godine istraživanja, pogotovo ako ne znate odakle biste krenuli. Dobivate smjernice, popise, upute, video tutorijale, vlastitog trenera, popise poduzeća za koje možete online raditi – sve na jednom mjestu .  Sve je na engleskom jeziku ali zato postoji Google Translate ;)
Dobivate:
- popis više od tisuću online poslova kod kuće koji se većinom plaćaju po satu
- popis od petsto kompanija koje će vas platiti da ispunjavate ankete
- upute kako ostvariti online zaradu na e-bay aukcijama
- izrada besplatno web stranice putem koje možete zarađivati sa Google Adsense i Clickbankom istovremeno
- osobni trener koji će vas voditi korak po korak
- kako se radi o dobrom proizvodu s malom stopom povrata i dnevnom prodajom od preko sto primjeraka daje vam se garancija od 60 dana za povrat novca, tako da bez problema možete sistem isprobati a ako to nije za vas odnosno ako niste zadovoljni slobodno ga vratite