Online ankete

Post Pic 


Online ankete – registriraj se, zaradi i osvoji iPad2

Malo po malo i na naše tržište dolazi sve više poduzeća za ispitivanje tržišta i javnog mnijenja. Da bi takva poduzeća došla do potrebnih podataka za analizu potrebni smo im mi, mali pojedinci, i zato nam plaćaju da izražavamo svoje mišljenje i stajalište.
Analizom prikupljenih podataka donose se bitne odluke vezane uz izlazak novih proizvoda ili usluga odnosno unaprijeđenje proizvoda ili usluga.
Takva istraživanja provode agencije za istraživanje tržišta i javnog mnijenja a u novije vrijeme to ide preko Interneta jer ubrzava i pojednostavljuje proces anketiranja. Rezultat proizišao iz “mudrosti mase” za njih je od neprocjenjive vrijednosti.
Tvrtke za istraživanje tržišta pripremaju anketna istraživanja koja ćeš i ti ispunjavati.

Zašto se trebam registrirati i sudjelovati u anketama?

  • Za svaku anketu dobivaš bonus bodove, koji imaju vrijednost pravog novca!
  • Već za registraciju dobivaš 150 bonus bodova!
  • Atraktivne premije od partnera za sakupljene bonus bodove!
  • Određuješ trendove sutrašnjice!
  • Sudjeluješ potpuno besplatno!
  • Strogo povjerljiva obrada tvojih odgovora!
Važno je da znaš da na taj način ne samo da možeš zaraditi čisti novac već istodobno i određivati trendove i proizvode sutrašnjice. Tvoje je mišljenje bitno i svakako se isplati!


P.S. Registracija traje nekoliko minuta i vrlo je važno da klikneš na link kojeg će ti mailom poslati nakon što si uspješno obavio registraciju (da potvrdiš registraciju).

P.S.S. Nakon registracije, na naslovnici (Ja sam sudionik ankete! i klikneš na ovakvu zvjezdu marketag ispunjavanje anketa) postoji anketa koju odmah možeš popuniti i na taj način sudjelovati u izvlačenju za nagradni poklon bon za putovanje u iznosu od 100 Eura.

SRETNO ! ! !