petak, 16. prosinca 2011.

Scnet NOVO




Dobrodošli u SCNet® Hrvatska!

Ovdje možete saznati osnovne informacije o ovom izuzetno dinamičnom poslu, uključiti se i graditi mrežu.
Iskustvo od početka travnja 2009. godine govori nam kako je najčešća zabluda, vezana za ovu poslovnu mogućnost, njeno ubacivanje u "isti koš" već viđenih stvari. Henri Ford rekao je kako svaku poslovnu mogućnost dobro prouči, jer nikada ne zna gdje se krije životna prilika. Zato posvetite potrebno vrijeme proučavanju ovih stranica i nakon toga donesite kvalitetnu odluku i ocjenu!
Registracija u našu tvrtku je besplatna, nemate nikakvih obveza prema nama, niti po pitanju rada, niti po pitanju nazočnosti edukaciji i seminarima koje organiziramo u cilju pomoći u izgradnji uspješnoga MLM poduzetništva. Hrvatsko tržište otvoreno je 01.08.2011! Iskoristite priliku, priključite se sada!

Puno uspjeha želi Vam tim SCNet® World!


1 komentar:

Hot kaže...

Najlakse do novca klikanjem
Nakon besplatne registracije na stranici mybrowsercash i preuzimanja i instaliranja programa, korisnici istog zarađuju klikovima na reklame koje se nasumično pojavljuju u gornjem desnom kutu korištenog web preglednika. Nakon što korisnik programa klikne na spomenutu reklamu, otvara se novi prozor u kojem se prikazuje reklama u cjelosti. Dakle, korisnici programa mybrowsercash zarađuju samo klikajući na nasumično prikazane reklame.
Budimo realni, još uvijek ne postoji stranica ili program preko kojega ćete se obogatiti preko noći. Mybrowsercash, za razliku od PTC (pay to click) stranica, omogućuje veću dnevnu zaradu - od 1 centa do 100 ili više dolara, ovisno o tome koliko vremena i novca uložite u program. Kao slobodan član ne trebate platiti niti cent, a dnevna zarada je u prosjeku od 0.10 $ – 0.60 $. Ona opet ovisi o tome koliko ste reklama taj dan pogledali, odnosno na koliko ste reklama kliknuli. Ako pucate na višu zaradu i spremni ste uložiti nešto novca u program, onda preporučujem Silver ili Gold članstvo ...kao free clan imate 45%zarade od svakog referala 65%kao silver i 90% kao gold
Recimo da svaki od njih dnevno zaradi oko 0.30$, to je sveukupno 3 dolara dnevno. Kao slobodan član dobit ćete dnevno 1.05 $ od ukupne zarade vaših referrala. Kao Silver član 1.95 $, a kao Gold član 2.7 $. Dakle, kao slobodan član mjesečno biste samo od svojih referrala zaradili 31.5 $, kao Silver 58.5 $ i kao Gold 81 $.Reffove mozete i iznajmljivati sretno! http://www.mybrowsercash.com/index.php?refid=46234

Objavi komentar